måndag 3 oktober 2011

Lavendelbiscotti








































Foto: Formelle Design

Det har torkats och bakats och resultatet blev Lavendelbiscotti.
Sött, blommigt, knaprigt, gott och fräscht. Absolut värt att testas.

//Johanna

5 kommentarer:

  1. Åhh skulle gärna ta ett par till kvällstet just nu;) Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Mums! Har länge funderat på att baka just lavendelskorpor men har inte kommit till skott ännu. Nu har jag i alla fall ett bra recept, det är en bra början. :) Tack! /Nellie

    SvaraRadera
  3. Vad gott det ser ut, nu fick jag svar på varför det lagt lavendel på köksön i fredags. Jag gjorde lavendeldrömmar häromdagen, smakade gott. Gillar kompositionen av text och bild. Kram Rani

    SvaraRadera
  4. Skulle gärna baka dom eftersom jag gillar lavendel men bilden är oskarp så jag är osäker på måtten. Högerklickade och fick upp en större bild men som försvann och sedan går det inte förstora det igen (konstigt, kanske är min dator som krånglar bara) så kan du skriva ner måtten så vore det snällt. Vill helst inte chansa. Har gjort jättegoda lavendelskorpor tidigare men tyvärr tappat/slarvat bort receptet. Tack på förhand. /Jane

    SvaraRadera
  5. Glöm min förra fråga. Lyckades nu förstora bilden och ser vad det står. Tack!

    SvaraRadera