onsdag 28 september 2011

Ny vägg och ny känslaFoto: Formelle Design

I helgen blev den vita råspont väggen bakom sängen i sovrummet
äntligen till. Det blev ljust, snyggt och en helt ny känsla i rummet.
En snygg klädställning att hänga av sig på har också flyttat in och
även olivträdet som i sommar bott på altanen. Det går sakta framåt
och det känns jätte bra det som växer fram. Här inne har vi det
lugn, skönt och sover gott.

//Johanna

11 kommentarer:

 1. Vad fint ni har fått det..... Ser fram emot att få se det live om ett par veckor :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt när man ser saker växa fram och att det blir så fint som man har tänkt sig, ibland till och med ännu bättre! Klädställningen är supersnygg! /Nellie

  SvaraRadera
 3. Jösses, så fint! Jag hade gärna sett lite mer helhetsbilder över rummet! :)

  SvaraRadera
 4. Tack, tack :)
  Lovar att visa mer bilder och helhetsbilder senare, saknas fortfarande lister och annat så det var lite svårt att fota större än så här, men det kommer.

  //Johanna

  SvaraRadera
 5. Ser jättefint och avslappnat ut!

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Älskar allt på bilderna! Klädställningen, stolen, tavlorna på golvet (typ så jag också har tänkt mig!) och lampan!

  SvaraRadera
 7. Fiiint! Längtar tills jag får ställa min mot en vägg av vit råspont!!! :)

  -Jenny

  SvaraRadera
 8. Verkligen jättesnyggt och precis i min smak! Vi håller också på att fixa en vägg i råspont bak sängen, letar efter snygga klädställningar och gillar verkligen de du har. Var är de köpta? Och ett olivträd i sovrummet är helt fantastiskt vackert, men överlever det där hos er? Jag vet inte riktigt var jag kan ställa mitt så det överlever här inne över vintern?? Ha en fin dag! / Helena

  SvaraRadera
 9. Helena: Kul att du gillar rummet :) Klädställningen är från Granit och hur fin som helst! Olivträd ska, enligt vad jag förstått, stå svalt och ljust när det är inne. Jag köpte det förra sommaren och lyckades få det att överleva förra året även om det inte var jätte lyckligt under vintern, men det tog sig jätte bra i sommar. Just nu tappar det en del blad så jag vet inte riktigt hur det trivs där, återstår att se. Jag hoppas det klarar sig. Hör dig för i en blomsteraffär om du är tveksam men jag vet att dom inte är helt lätta. Lycka till och kul att du läser vår blogg!

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 10. Ok, Granit har så fina grejer! Ja jag har haft mitt en vinter tidigare och det var precis att det överlevde :) Får se hur det går detta året!

  SvaraRadera