Foto: Johanna Eklöf/Formelle Design
Även om det kanske inte är högsäsong för glassätande just nu så tänker
jag slå ett slag för Grenna Glass som jag skrivit om tidigare. Nu kan man
nämligen lämna in sina egna råvaror till dem så gör de glass helt efter
dina önskemål och smak. Jag blev sugen att testa så jag lämnade in
rosmarin från min örtträdgård och önskade mig en glass med rosmarin
och honung och när jag ändå var igång så fick det bli en med rabarber
och ingefära med. Mina smaker blev faktiskt så goda så dom funderar
på att ta upp minst en av dom i produktion, skojigt! För mer information
och hur man går tillväga kan man läsa här på deras hemsida. Så nu är
det bara att ni ser efter vad som finns hemma och börjar tänka kreativ.
I want to strike a blow for Grenna Glass, even if it is not peak season
for ice cream eating right now. Now you can submit your own raw materials
to them so they make ice cream according to your wishes and taste. I felt
to try so I left the rosemary from my herb garden and wished me a rosemary
and honey ice cream and even rhubarb and ginger that had to be a taste.
My tastes were actually as good as they are looking to take up at least one
of them in production, fun! For more information you can read on their website.
So now you just have to see what is available at home and think creatively.
//Johanna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar