tisdag 10 april 2012

Brännhet soppa




















Foto: Milli Lembke/Formelle Design

Igår var jag ute och gick och fick då syn på dessa små läckerheter
som stack upp vid vägkanten. Det var bara att börja plocka och
sen hem och skölja och rensa. Har du inte testat att göra nässelsoppa
så är det rätt tid på året att göra det nu. Ett trevligt recept hittar du här.

Yesterday I was out walking and saw these small delicacies
sticking up on the roadside. It was just to start picking and
then home and wash and clean. If you have not tried to make nettle soup
so is the right time of year to do it now. A nice recipe can be found here.


//Milli

5 kommentarer:

  1. Hej! Har aldrig testat det, men är säkert jättegott, skickade en beställning idag...Kram Helena.

    SvaraRadera
  2. Det är ju så gott! Jag käkade spenatsås idag näst bäst;) Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja vist är det gott. Och nyttigt sägs det...
    Vad kul med en beställning Helena, jag har svarat dig på mailen.
    Ha det gott!
    /Milli

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig testa, kanske måste göra det då... Fina bilder du visar!

    SvaraRadera
  5. Jag har inte heller testat nässelsoppa. Nu har jag i alla fall ett bra recept, det är en bra början. :) Tack! Kram /Nellie

    SvaraRadera