söndag 25 december 2011

Dagen efter Kalle Anka






































Foto: Formelle Design

Två danska ankor flyttade in i min ugn idag och stannade där på
låg temperatur hela förmiddagen. Som sällskap hade de i sitt
innanmäte en god fyllning av :
Vörtbröd
Pepparkakor
Färska fikon
Charlottenlök
Färsk rosmarin
Kanelstång
Vitlök
Glögg
Rödvin
Ankfett
Salt
Peppar
Två ankor mättade lätt och ledigt 16 personer som hamnade i mild matkoma
efter ankmåltiden. Imorgon blir det ankpyttipanna. På tisdag blir det sallad
i matlådan tror jag. God fortsättning!

//Milli

2 kommentarer:

  1. Låter helt fantastiskt gott! Danskt påbrå?

    Önskar dig en fantastisk fortsättning på julhelgen :)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  2. Mums s gott det lät.... God fortsättning...kram Johanna

    SvaraRadera