söndag 25 december 2011
Dagen efter Kalle Anka
Foto: Formelle Design
Två danska ankor flyttade in i min ugn idag och stannade där på
låg temperatur hela förmiddagen. Som sällskap hade de i sitt
innanmäte en god fyllning av :
Vörtbröd
Pepparkakor
Färska fikon
Charlottenlök
Färsk rosmarin
Kanelstång
Vitlök
Glögg
Rödvin
Ankfett
Salt
Peppar
Två ankor mättade lätt och ledigt 16 personer som hamnade i mild matkoma
efter ankmåltiden. Imorgon blir det ankpyttipanna. På tisdag blir det sallad
i matlådan tror jag. God fortsättning!
//Milli
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter helt fantastiskt gott! Danskt påbrå?
SvaraRaderaÖnskar dig en fantastisk fortsättning på julhelgen :)
Kramar Kicki
Mums s gott det lät.... God fortsättning...kram Johanna
SvaraRadera